Outsourcing av företagets redovisning i Stockholm

Outsourca din redovisning till oss

Vill du slippa stressen som löpande bokföring, årsbokslut, skatteredovisning och rapportering innebär för ett företag? Kontakta då oss på Resulit – genom outsourcing av företagets redovisning blir vi din externa ekonomiavdelning som ger dig chansen att ha fullt fokus på det viktiga.

Kontakta oss redan idag så kan vi boka in ett första möte! Vi hjälper företag i Stockholm och hela landet med redovisning.

Telefon: 08-742 77 00
E-post: kontakt@resulit.se

Extern redovisning som förenklar vardagen

Genom att outsourca redovisningen till oss kan vi erbjuda ditt företag med hjälp av alla delar av det ekonomiska – deklarationer, bokföring och årsbokslut.

Särskilt under de perioder då det är dags för kvartalsrapport, deklaration eller årsbokslut kan det vara mycket värt att anlita oss. Vid dessa tidpunkter upplever många företag att allt administrativt arbete kring ekonomin blir tungrott och tar alldeles för mycket tid, energi och resurser. Outsourca redovisningen till oss så kommer din vardag vara enklare.

Outsourcing redovisning – ett brett utbud av tjänster

Här är några av de tjänster våra erfarna och kundorienterade ekonomer kan hjälpa dig med:

  • Årsredovisning - Detta är en av de allra viktigaste delarna av ett företags ekonomi. Vi ser till att den inte glöms bort – samt att allt skickas in på Bolagsverket på ett korrekt sätt.

  • Bokföring - Vi har lång erfarenhet av att sköta den löpande bokföringen åt företag i Stockholm. Mata in siffrorna i vårt system så ser vi till att allt blir korrekt.

  • Bokslut - Månadsrapporter eller årsbokslut – vi hjälper aktiebolag att ta hand om bokslutet.

  • Likviditetsplanering - Att det är ordning på likviditeten är grundläggande för alla företag. Tillsammans går vi igenom dina visioner och lägger upp en budget som är enkel att förstå, ändra och göra uppföljningar med.

  • Ekonomiska rapporter - Vi ser till att de ekonomiska rapporterna är enkla att förstå så att de är lätta och tolka och användbara som beslutsunderlag i den dagliga verksamheten.

outsourcing redovisning

Mycket att vinna på outsourcing av redovisning

Det finns mycket att vinna på att outsourca redovisningen. Här är några positiva aspekter på att lägga ut ekonomiarbetet.

  • Mindre sårbarhet - Vi kommer att garantera en leverans med mycket hög leverans.

  • Lägre kostnader - Slimmade processer och bättre utnyttjande av företagets resurser.

  • Rätt kompetens - Hos oss får du tillgång till mer resurser och kommentarer från experter.

  • Skalbara tjänster - Vi låter de aktuella behoven styra och anpassar våra tjänster efter det. Flexibilitet är ett av våra främsta ledord.

  • Moderna IT-system - Tack vare vårt digitala system slipper du köpa in, utveckla och driva IT-lösningar.

Erfarna ekonomer med kvalitet som ledord

Kvalitet. Med hjälp av outsourcing av din redovisning till oss kommer du att kunna göra saker på rätt sätt med hjälp av våra interna processer. Varje uppgift verifieras noga av två personer.

Närvaro. En personlig kontakt med våra kunder är alltid centralt för oss. Vi anstränger oss för att förstå din verksamhet och är alltid lyhörda i vårt arbete.

Personliga möten. Vi träffar våra kunder kontinuerligt, antingen i våra lokaler i Stockholm eller på plats ute hos kunden.

Välkommen att kontakta oss på Resulit redan idag – ett ledande företag inom outsourcing av redovisning i Stockholm.

Vi har den erfarenhet som krävs för att hantera ditt företags ekonomi